Kinderballet 5 t/m 7 jaar

 

Ballet voor kinderen is een leuke manier om in beweging te blijven en plezier te hebben. We gebruiken elementen uit klassiek ballet. Kinderen leren de beginselen volgens de Russische Vaganovamethode. Ook dansen en improviseren we op muziek uit verschillende culturen. Soms zingen we daar een liedje bij. 

Kinderballet 5-7 jaar: donderdag 16.00-17.00 uur.

 

Cursusdata blok 3: 

​21 juni, 28 juni, 5 juli, 12 juli = 4 lessen x 8 euro = 32 euro

 

Let wel; u koopt een heel blok in of van moment van instappen tot het eind van het blok. Lessen missen door eigen toedoen worden er niet afgehaald.

 

 

Are you an expat and do you want to do ballet or contemporaray dance? Join us at  Balletstudio Violetta

Kinderballet 8 t/m 10 jaar

 

Wat betekent plié? Hoe sta je goed aan de barre? En wat zijn de verschillende posities? Kinderen leren van ons het ‘vocabulaire’ van klassiek ballet, balletpassen, routines en kleine choreografieën. Wij doen dit aan de hand van de Russische Vaganovamethode. Er word ook geïmproviseerd en gedanst op verschillende soorten muziek. Houding, lenigheid en muzikaliteit zijn belangrijk.

 

Kinderballet 8-10 jaar: donderdag 17.00-18.00 uur. 

 

Cursusdata blok 3: 

21 juni, 28 juni, 5 juli, 12 juli = 4 lessen x 8 euro = 32 euro

 

Let wel; u koopt een heel blok in of vanaf het moment van instappen tot eind van een blok. Lessen missen door eigen toedoen worden er niet afgehaald.

 

Of je nu ervaren of beginner bent: iedereen is welkom om danslessen te volgen bij Dans- en Balletstudio Violetta

Ballet voor tieners

Beginners/intermediate/gevorderd


Balletdansers staan bekend om hun mooie houding en gracieuze passen. Tijdens onze balletlessen werken we hier ook aan: een goede houding, souplesse van het lichaam, ballettechniek en het bijbehorende vocabulaire. Tweede positie, relevé, arabesque. Termen waarvan jij straks allemaal weet wat ze betekenen. We werken volgens de Russische Vaganovamethode. Ben je al wat meer gevorderd? Dan ga je ook leren dansen op spitzen. Het belangrijkste bij alle danslessen blijft: plezier hebben en je creativiteit kwijt kunnen.

 

Donderdag 18.00-19.00 uur.

 

Cursusdata blok 3: 

21 juni, 28 juni, 5 juli, 12 juli = 4 lessen x 9,50 euro = 38 euro

 

In combinatie met moderne dans is er een korting op het cursusgeld. Later instromen is mogelijk, mits er nog plek is in de groep en de instromer mee kan met het niveau van de groep.

Let wel; u koopt een heel blok in of vanaf het moment van instappen tot het eind van een blok. Lessen missen door eigen toedoen worden er niet afgehaald.

Moderne dans voor tieners

Intermediate/gevorderd

Lijkt het je leuk om moderne dans te leren? Wil je graag weten hoe je moderne danstechnieken gebruikt, maar daarnaast ook leren improviseren en zelf creëren? We gebruiken verschillende soorten en stijlen muziek om op te dansen. Denk aan pop, jazz, klassiek en wereldmuziek. Je beweegt door de ruimte, over de vloer en maakt veel draaien en sprongen. Hierdoor ontwikkel je kracht en souplesse. Ook ontwikkel je muzikaliteit en stimuleren we creatief denken. Moderne dans is dynamisch en lyrisch. Met je dans beeld je een verhaal uit en breng je emotie over.

 

Donderdag 19.15-20.15 uur. 

 

Cursusdata blok 3: 

21 juni, 28 juni, 5 juli, 12 juli = 4 lessen x 9,50 euro = 38 euro

 

In combinatie met moderne dans is er een korting op het cursusgeld. Later instromen is  mogelijk, mits er nog plek is in de groep en de instromer mee kan met het niveau van de groep.

Let wel; u koopt een heel blok in of vanaf het moment van instappen tot het eind van een blok. Lessen missen door eigen toedoen worden er niet afgehaald.